Ateriapalvelu

Ateriat kotiin tai työpaikalle

Tarjoamme monipuolisia ja ravitsevia aterioita yksittäispakattuina kotiisi tai työpaikallesi. Lämpimän aterian lisäksi toimitamme salaatin, jälkiruoan ja leivän. Ateriat matkaavat lämpölaatikoissa.

Lämmin ateria tarjoillaan lautaselta ja salaatit sekä jälkiruoat pienemmiltä astioilta. Sinun ei itse tarvitse pestä astioita: haemme ne  ja pesemme ne itse.

Toimitamme ateriat lämpimänä arkisin, viikonlopun ja pyhäpäivien ateriat toimitamme kylminä edellisenä arkipäivänä. Soita tai laita viestiä, niin suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus. 

Toimitamme ruokia myös päiväkoteihin,  hoivakoteihin, erilaisiin tapahtumiin, kuten urheiluseurojen leirit. 

Kotopalvelujen ruokalista Joensuu ja Pohjois-Karjala
Trustmary Reviews

Ateriat kotiin

Meiltä saat ateriapalvelun kotiisi Joensuun ja Kontiolahden alueella ja sen lähiympäristössä. Tarjoamme monipuolista ja ravitsevaa ruokaa. Saat maukkaat ateriat kotiisi kuljetettuna. Toimitamme lämpimän aterian lisäksi salaatin, jälkiruoan ja leivän

Ateriat työpaikalle ja palveluyksiköihin

Huolehdi ravitsevasta ravinnosta myös työpaikallasi. Meiltä saat maukasta, monipuolista ja lämmintä ruokaa työpaikalle kuljetettuna.

Toteutamme ateriapalveluja päiväkoteihin, vanhainkoteihin ja erilaisiin tapahtumiin. Kysy toimitusvaihtoehdoista lisää meiltä.

Toimitamme lämpimän aterian työpaikallesi tai palveluyksikköön Lehmossa, Joensuun keskustan ympäristössä ja Kontiolahden eteläosissa.

Ateriapalvelu Ikäihmisille Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Ateriapalvelu ikäihmisille

Mahdollista vanhempasi tai isovanhempasi kotona asuminen ja helpota heidän elämäänsä järjestämällä ateriapalvelu kotiin.

Tee pienillä asioilla arki hieman helpommaksi.

Hinnastomme

Ruokailijat
Lounas
Keitto
1 – 210,25 €9,75 €
3 – 79,90 €9,40 €
8 +9,50 €9 €

Lounas sisältää 14% ALV:n, mikäli olet oikeutettu alv 0%-ateriapalveluun, hinta on 9,00 euroa.

Kuljetuksen hinta Joensuun kantakaupungin alueella keskimäärin 1€ / ateria (alv 0 %). Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin.

Voit lukea Oiva-Raporttimme alta:

Olga Rissanen

Ateria- ja pitopalveluvastaava

“Asiakkuus on sitä, että koen olevani asiakkaan kanssa samalla puolella ja kohtaan ihmiset heidän omien toiveidensa pohjalta.”
Kysy lisää Olgalta

Jos haluat tilata ruokaa, sinua kiinnostaa ateriapalvelu, pitopalvelu tai tilaustuotteemme ota yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä:

Puhelin: 044 2991468

Sähköposti: olga.rissanen@kotopalvelut.fi.