Tarjoamme monipuolista ja ravitsevaa ruokaa. Saat maukkaat ateriat kotiisi tai työpaikalle kuljetettuna.

Koto-lounas sisältää

  • lämmin ruoka
  • salaatti
  • leipä
  • jälkiruoka

Ateriatilauslomake

Pyrimme toimittamaan ateriat niin, ettei työsi häiriinny. Jos mahdollista, niin jätämme ateriat esimerkiksi taukotilaan.
Huomioitavaa! Aterian tilaukset koskevat aina kuluvaa, tai seuraavaa viikkoa. Voit tehdä seuraavan viikon tilaukset perjantaina klo 9.00 alkaen. Tilauksen tulee olla tehtynä toimituspäivän aamuun klo 7.00 mennessä.
Jos työpaikallanne on useampi tilaaja, niin sopikaa tilaajaryhmällenne nimi (yrityksen nimi+tunniste, esim. "Kotopalvelut asentajat"). Merkitse tilaajaryhmän nimi tähän, niin laskutamme oikean summan. (ks. hinnaston tilaajamäärävaikutus) Sinun ei tarvitse tietää tilaajamäärää, vaan laskemme ne ryhmän nimellä tilaavien mukaan. Laskut tulevat henkilökohtaisina.
Tehdessäsi yhteistilauksen merkitse tähän tilattavien aterioiden määrä. Laskutamme tilaajan tiedoilla.
Tilaukset toimitetaan aikaisintaan tunti ennen toivottua toimitusaikaa lämpölaatikoissa, jotka kerätään pois sovittaessa joko iltapäivällä, seuraavana päivänä tai seuraavan kerran toimitettaessa.
Huomioitavaa! Ruokalistassa on merkitty luontaisesti gluteenittomat ruuat. Valitessasi gluteenittoman erityisruokavalion, voi jokin annoksen osa, joka ei ole luontaisesti gluteeniton, poiketa ruokalistaan merkitystä. Pidätämme oikeuden muuutoksiin. Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia.
Laskulla maksuehtomme on 7 pv netto. Voit maksaa myös kuukauden ateriat kerrallaan. Olethan meihin yhteydessä, jos haluat koontilaskun kuukausittain.