Me Kotopalvelut olemme pohjoiskarjalainen yritys, joka tekee kodin ulkopuoliset korjaustyöt, kuten kattoremontit, ulkoverhousremontit ja maalaukset. Lisäksi toimintaamme kuuluu ateria- ja pitopalvelut.

Toiminnan lähtökohtana pitkäaikainen asiakkuus. Jokainen sovittu työ tehdään sellaisella tavalla, että asiakas haluaa jatkossakin käyttää palveluitamme.

Matti Kananen

Matti

“Olen toiminut pari vuosikymmentä tällä alalla ja olen seurannut, että monilla yrityksillä on vahva oma toimintamalli, jolloin talon erityispiirteet ja asiakkaan toiveet jäävät sivuseikoiksi. Minun lähtökohtana on ajatus, että asiakas saa sitä, mitä haluaa. Me teemme rakenteet talon vaatimuksien mukaisesti niin että talossa on terveet rakenteet remontin jälkeen.”

Projektivastaava Matti Kananen on rauhallinen ja leppoisa ihminen. Hän on työskennellyt kattojen ja muiden rakenteiden parissa jo muutaman vuosikymmenen.

Tero

“Asiakaslupaus on pidettävä ja se onkin asia, joka rassaa itseäni eniten. Mutta meidän asentajat on niin vastuuntuntoisia, että minun ei tarvitse murehtia saako asiakas sen minkä olemme luvanneet.”

Tero Savolainen on Kotopalveluiden toimitusjohtaja sekä toimii projektivastaavana. Hän hoitaa myös kirjanpidon ja laskutuksen varmoin ottein. Tero on loistava ryhmähengen luoja, koska Terolla oman edun tavoitteleminen ei ole niin tärkeää kuin yhteen hiileen puhaltaminen.

Olga

“Asiakkuus on sitä, että koen olevani asiakkaan kanssa samalla puolella ja kohtaan ihmiset heidän omien toiveidensa pohjalta.”

Olga Rissanen vastaa ateria- ja pitopalvelutoiminnasta. Olga on työmyyrä, jonka käsissä syntyy kymmeniä maittavia kotiruokalounaita joka päivä. Olgan seurassa harmaakin päivä saa värit.

Kattoasentaja Olli-Pekka Tolvanen

Olli-Pekka

“Työn parhaimpia puolia on mukava työpari ja hyvä työyhteisö.”

Olli-Pekka Tolvanen eli Opa on toinen kokeneista kattoasentajistamme. Niin kuin kuvasta näkyy Opa on iloinen ja mukava kaveri.

Jouni Ratilainen

Jouni

“Kun ajattelee ja suunnittelee etukäteen hommat hyvin, työ sujuu sutjakkaasti ja jouhevasti.

Jouni Ratilainen asentaa kattoja jo useamman sadan kattoasennuskokemuksella.  Jouni menee iloisella ilmeellä ja hieman on pilkettäkin silmäkulmassa.

Luotettava kumppani