Kattoremontti säilyttää talon arvon ja energiatehokkuuden

Kun Heiskaset huomasivat veden valuvan räystäiden alle ja väleistä, oli aika etsiä hätiin luotettava ja paikallinen remontoija. Kotopalvelujen asiantuntemus vakuutti Sirpa ja Pekka Heiskasen niin hyvin, että he seurasivat katon uudistumista Espanjan-matkaltaan käsin. Viikon kestäneen remontin jälkeen korjattu katto suojaa kotia pohjoisen keleissä pitkälle tulevaisuuteen. 

Kotopalvelujen ammattitaito herätti Heiskasten luottamuksen

Kun remonttitarve iskee, omaa kotia ei halua antaa kenen tahansa käsiin. “Monet tarjoajat maalaavat liian ruusuista kuvaa. Kotopalvelujen luotettavuus välittyi jo ensimmäisessä kohtaamisessa, joten päätimme ottaa kattoremontin heiltä. Terolla oli asiantuntemusta kattoremontin kokonaiskuvaan. Saimme hyvän ja selkeän kartan, jolla edetä”, Heiskaset muistelevat.

Kotopalvelut kuunteli tarkkaan Heiskasten tarpeet ja toiveet remontille. “Terolla oli aikaa täyttää remonttiin kuuluvia lomakkeita kanssamme. Myös tuntemamme rakennusinsinööri piti Kotopalvelujen lomakkeita kattavina ja hyvinä. Oli tärkeää, että tekijä oli paikallinen yritys: kun tekijä on riittävän lähellä, saa helposti vastauksia kysymyksiin. Hintakin oli sopivissa raameissa”, Heiskaset kertovat. 

Paikallinen yritys on lähellä, ja vastaukset kysymyksiin saa helposti.

Kattoremontti valmistui huolettomasti Espanjan-matkan aikana

Kun Kotopalvelut tarttui toimeen, katto oli viikossa valmis. “Luottamuksen määrää kuvaa tietysti se, että saatoimme jättää projektin tämän tiimin huostaan, kun lähdimme kahdeksi kuukaudeksi Espanjaan. Tero viestitteli prosessin etenemisestä koko remontin ajan. Kyllä se täytti odotukset ihan hyvin ja vähän enemmänkin”, Heiskaset sanovat.

Kattoremontin lisäksi Heiskaset sopivat Kotopalvelujen kanssa muista pienemmistä töistä, joihin oli aiemmin ollut hankala saada tekijää. “Saimme vuosia rempallaan olleita asioita tehdyksi. Kotopalvelut esimerkiksi kunnosti autotallimme ovet, ja ulkovalotkin asennettiin”, Heiskaset listaavat.

Kattoremontti Joensuu - Kotopalvelut

Hyväkuntoinen katto suojaa kodin energiatehokkaasti.

Hyväksi havaittua tekijää on helppo suositella

Sirpa ja Pekka Heiskanen ovat erittäin tyytyväisiä remonttiprojektiin Kotopalvelujen kanssa. “Tosi hienosti sujui, antaisimme ehdottomasti kiitettävän arvosanan. Vesi ei tule enää räystäiden alle eikä tipu välistä. Yrittäjä oli niin luotettava, että suosittelemme Kotopalveluja mielellämme muillekin.”

Hyvän kokemuksen myötä Kotopalvelut on helppo kutsua hommiin myös jatkossa. “Jatkoprojektina teemme ullakolle eristysruiskutuksen, jossa Kotopalvelutkin on mukana. Voisimme ottaa heiltä muitakin remontteja tulevaisuudessa, sillä kaikki onnistui niin hyvin”, Heiskaset kertovat.

Me emme myy ylimääräisiä remontteja, vaan kartoitamme rakennusten aidot korjaustarpeet. Millaista huolenpitoa teidän kotinne kaipaa?


Soita meille!