Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Kotopalvelut Kotisi Parhaaksi  Oy
Palokankaantie 2
80710 Lehmo
Puh. 0440 570941

Verkkosivuston osoite: https://kotopalvelut.fi.

Rekisteriasioista vastaava henkilö:
Olga Rissanen
Sähköpostiosoite: palvelu@kotopalvelut.fi

Rekisterin nimi:
Kotopalvelut Kotisi Parhaaksi Oy:n asiakasrekisteri
Rekisteriä käytetään Kotopalvelut Kotisi Parhaaksi Oy:n asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin.

Rekisteri sisältää asiakkaan tilauksen tai yhteydenoton yhteydessä luovuttamia tietoja: asiakkaan nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Rekisteriin tallennetaan tiedot asiakkaan tilaushistoriasta ja tilausten käsittelystä. 

Asiakas on luovuttanut rekisteriin tallennetut tiedot rekisterinpitäjän käyttöön tilatessaan tuotteita tai rekisteröityessään sen asiakkaaksi tai vaihtoehtoisesti täyttäessään tarjouspyyntö/palautelomakkeen.

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Kotopalvelut Kotisi Parhaaksi Oy ei luovuta rekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.

Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Asiakasrekisteri säilytetään sähköisessä muodossa. Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen määritellyt rekisterinpitäjän omat työntekijät. Halutessanne muuttaa tai poistaa asiakastietojanne teidän tulee olla yhteydessä rekisterin ylläpitäjään.