Ulkoverhous

Koto-Verhous

Ulkoverhousremontti päivittää seinärakenteen nykyaikaiseksi. Saat säästöä lämmityskuluihin ja talollesi uuden ilmeen.

Teemme ulkoverhousremontit ympärivuotisesti Pohjois-Karjalan ja koko Itä-Suomen alueella.  Suunnitellaan yhdessä, mikä ratkaisu sopii juuri sinun kotiisi. 

Trustmary Reviews

Ulkoverhous parantaa lämmöneristystä

Ulkoverhouksen hyödyt talolle ovat suuret. Se lisää kodin turvallisia käyttövuosia, parantaa lämmöneristystä ja asumismukavuutta sekä vähentää lämmityskustannuksia. Samalla kotisi saa uuden ilmeen ja sen arvo nousee! 

Milloin kannattaa tehdä ulkoverhousremontti?

  • Seinät ovat vinot ja/tai kierot
  • Maalipinta hilseilee
  • Haluat vaihtaa mineriittilevyt puupintaan
  • Ulkoverhouksessa on lahonneita kohtia
  • Piilovauriot huolestuttavat
  • Nurkissa tuntuu vetoa

Talon hengittävyyden säilyttäminen on ulkoverhousta uusiessa tärkeää, että kodin rakenteet säilyvät terveinä remontin jälkeen. Sen takia ulkoverhousremontti kannattaa antaa ammattilaisten hoitoon. Uusimme ulkoverhousremontin yhteydessä ikkunoiden– ja ovien pielet, vesipellit ja talon nurkkalaudat. Halutessasi uusimme myös otsalaudat, räystään aluslaudat sekä pinnoitamme sokkelin.

Ulkoverhouslautamme on kotimaista kuusipuuta. Paneelista löytyy kokoja ja muotoja eri rakennustyylien vaatimuksiin. Ulkoverhouslauta on joko välimaalattu lauta, joka maalataan vielä lopuksi, tai valmiiksi väli- ja pintamaalattu lauta, joka piilonaulataan ja on asennuksen jälkeen heti valmis.

Miksi valita Koto-Verhous?