Ulkoverhouksen uusiminen kannattaa

Omakotitalon ulkoverhous

Upealla puusepäntaidolla toteutettu ulkoverhous on talon kruunu. Kotisi on kuin uusi, ja samalla päivitämme seinärakenteen nykyaikaiseksi. Lämpö pysyy kodissasi ja lämmityskulut pienenevät.

Pyydä meitä tarkastamaan kotisi ulkoverhouksen kunto. Saat paikallisesti tunnetun, luotettavan ammattilaisen arvion. Emme myy turhia remontteja.

Teemme omakotitalojen ja rivitalojen ulkoverhousremontit ympärivuotisesti koko Pohjois-Karjalan alueella. Paikalliset ammattilaisemme tekevät taatusti hyvää ja kestävää jälkeä, ja viimeistä piirtoa myöten kaunista. 

Kokemuksia Kotopalveluista

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä kokonaisuudessa työn laatuun. Erittäin perusteellisesti ja hyvin tehty työ.”

Heimo Hyttinen, Joensuu

”Työmiehet oli ykkösluokkaa, työnjälki hyvää. Tosi tyytyväisiä ollaan.”

Antti Niemeläinen, Outokumpu

”Nopeat ja hyvät asentajat. Kaikki meni hyvin ja ollaan todella tyytyväisiä. Katto oli korkea aika laittaa kuntoon.”

Liisa Louhelainen, Ahveninen

”Työntekijät ja työn laatu erinomaista. Piipunpellitys hieman viivästyi. Mutta lopputulos todella hyvä.”

Ruusu ja Jouko Kärkkäinen, Lieksa

”Aikataulu piti. Työnjälki hyvää. Ystävällinen palvelu!”

Matti Tossavainen, Joensuu

”Urakan suunnittelu oli asiantuntevaa ja myös asiakasta opastavaa. Työ toteutettiin nopeasti ja huolella, työn jälki on hyvää. Tekijät ovat osaavia ja ystävällisiä. Olen erittäin tyytyväinen.”

Tarja Tormulainen, Kontiolahti

Ulkoverhous lisää omakotitalon käyttövuosia

Ulkoverhous parantaa lämmöneristystä

Hankkiudu kerralla eroon talon seinäpintojen kuntoon liittyvistä huolista ja uusi kotisi ulkoverhous Kotopalveluiden upealla puusepäntaidolla, avaimet käteen toteutettuna. Uuden, tiiviin ulkoverhouksen hyödyt talolle ovat suuret. Se lisää kodin turvallisia käyttövuosia, parantaa lämmöneristystä ja pienentää lämmityskustannuksia. 

 
Ulkoverhouksen uusiminen ei saa pilata talon hengittävyyttä

Ulkoverhousta ei voi tehdä miten vain. Ammattilainen osaa huomioida vanhan talon rakenteiden hengittävyyden ja säilyttää sen samalla kun turha ilmavirtaus tilkitään. Näin omakotitalon rakenteet säilyvät terveinä remontin jälkeen. Ulkoverhouksen uusiminen kannattaakin antaa ammattilaisten hoitoon. Uusimme ulkoverhousremontin yhteydessä myös ikkunoiden ja ovien pielet, vesipellit ja talon nurkkalaudat. Halutessasi uusimme myös otsalaudat ja räystään aluslaudat sekä pinnoitamme sokkelin.

 
Moderni leveä lautavuoraus vai perinteinen koristeellinen laudoitus?

Kotopalveluiden ammattilainen suunnittelee talosi ulkoverhouksen aina talon ja asuinalueen henkeen sopivasti ja toiveidesi mukaan. Huolella tehty puusepäntyö on kaunista, on tyyli sitten perinteinen tai moderni. 

Ulkoverhouslautamme on kotimaista kuusipuuta. Paneelista löytyy kokoja ja muotoja eri rakennustyylien vaatimuksiin. Ulkoverhouslautoja on kahdenlaisia: välimaalattu lauta, joka maalataan vielä lopuksi, sekä valmiiksi väli- ja pintamaalattu lauta, joka piilonaulataan ja on asennuksen jälkeen heti valmis. 

Milloin kannattaa tehdä ulkoverhousremontti?

  • Seinät ovat vinot ja/tai kierot.
  • Maalipinta hilseilee.
  • Haluat vaihtaa mineriittilevyt puupintaan.
  • Ulkoverhouksessa on lahonneita kohtia.
  • Piilovauriot huolestuttavat.
  • Nurkissa tuntuu vetoa.

Miksi valita Kotopalvelut?

Koto-Rahoitus ulkoverhouksen uusimiseen

Sijoita kotisi uuteen ilmeeseen ja energiatehokkuuteen. Koto-Rahoitus on joustava rahoitus remonttikuluihin. Rahoituksen tarjoaa OP. 

Vinyyliverhous_värillinen


Huoltovapaa vinyyli

Vinyyliverhous on huoltovapaa vaihtoehto ulkoverhoukseksi. Se vastaa ulkonäöltään kaunista suomalaista puuverhousta. Teemme vinyyliverhousten asennukset Pohjois-Karjalan alueella.