Maalauksesta

Oletko päässyt jo omassa elämässäsi huomaamaan tämän erilaisen elämäntilanteen vaikutuksen. Harrastustoiminta, linja-autovuoro tai jokin muu sinulle tärkeä asia on loppunut tai suljettu. Voi tuntua, että koko maailma on pysähtynyt. Näin ei kuitenkaan ole. Monet ovat huomanneet, miten paljon hyviä asioita myös tämä tilanne on tuonut.

Useilla, ehkä sinullakin, on nyt ollut hyvää aikaa siivoilla ja järjestellä kotona. Ehkä katse on osunut johonkin, joka ei miellytä silmää. Pitäisi puhdistaa tai uudistaa. Nyt on hyvä aika kiertää oma talo myös ulkoapäin ja tutkia onko maalauksen tarvetta. Maalauksen tarpeen voit tunnistaa, jos maali irtoilee, halkeilee tai on haalistunut.

Talon huoltomaalauksella pidät talosi ulkoverhouksen kunnossa ja pidennät sen käyttöikää. Niin ja näyttäähän tuoreen maalipinnan saanut talo hyvältä.

Olemme tehneet siten, että käymme pyynnöstänne tarkastamassa talon ulkopuolelta ja laskemme tarvittaessa urakalle täsmällisen hinnan. Yhteistyöstä sovittuamme teemme työt normaaliin tapaan, toimimmehan ulkona. Näin toimien pidämme kotisi kunnossa ja pysymme kaikki terveinä!

Nyt on hyvä aika kutsua meidät tarkastuskäynnille!

Tero Savolainen
tero.savolainen@kaske.fi
p. 040 7544707

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *